Μπλε πολιτικές = κίτρινες αφίσες

Posted: Απρίλιος 21, 2013 by Δώρα Ξυπολιά in Ενωτική Πρωτοβουλία Γ' ΕΛΜΕ Αθήνας

  της Μαριάννας Πρωτονοταρίου

http://www.dakeme.gr/Afises/Afisa-16Synedrio-OLME.jpg

  • Αυτοί που στηρίζουν το κόμμα που επικεφαλής της κυβερνητικής τρόικας  υποτάσσεται στις επιταγές ξένων κέντρων αποφάσεων, ξεπουλά τον εθνικό πλούτο,υποθηκεύει την εθνική ανεξαρτησία και εξαθλιώνει το λαό μας, έχουν το θράσος  να μιλούν για »εθνομηδενιστικές ιδέες της αριστεράς».
  •  Αυτοί που στηρίζουν το κόμμα που καλλιεργεί το διχασμό και αναζωπυρώνει τα εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα, χαϊδεύοντας με την ανοχή του το νεοναζισμό, ονειρεύονται την »εθνοκεντρική» εκπαίδευση, και  έχουν το θράσος να  μιλούν για το σχολείο ΄΄κέντρο προπαγάνδας» της αριστεράς.
  • Αυτοί που στηρίζουν το κόμμα   που κάνει πράξη τον άκρατο φιλελευθερισμό και διαλύει κοινωνικό κράτος και  δημόσια εκπαίδευση, έχουν την υποκρισία να λένε  ότι …αντιστέκονται στις …»νεοφιλελεύθερες επιλογές».
  • Αυτοί που στηρίζουν το κόμμα που εφαρμόζει τα ακριβώς αντίθετα από όσα υπόσχεται, έχουν το θράσος να μιλούν για »λαϊκισμό της αριστεράς».
  • Αυτοί που έθρεψαν χρόνια τώρα τον κυβερνητικό συνδικαλισμό και στήριξαν με την ολιγωρία και την ανοχή τους όλες τις αντιεκπαιδευτικές επιλογές, χρόνια τώρα, μας λένε ότι δήθεν ΄΄αντιστέκονται΄΄ τώρα σ΄αυτές.

Ας μας πουν : με ποιον ακριβώς τρόπο αντιστέκονται σε όσα περιγράφουν;

Πώς  ακριβώς ΄΄απαιτούν΄΄ και  πώς λένε  το »ΟΧΙ»  στηρίζοντας το κόμμα που προωθεί όλα όσα οι ίδιοι καταγγέλλουν;
Αν όντως έχουν και την παραμικρή διάθεση να παλέψουν έστω και για ένα από τα αιτήματα που αναγράφουν στην αφίσα τους ας μας εξηγήσουν, πώς μπορούν ακόμα να ανήκουν στην παράταξη του συγκεκριμένου κόμματος, αν όχι γιατί προσδοκούν προσωπικές εξυπηρετήσεις και οφίκια;
Η υποκρισία τους  δεν έχει όρια! 
Ας βγάλουν μια νέα αφίσα, όχι »κίτρινη», για να εξηγήσουν στον κλάδο τη θέση τους, αφού πρώτα διαβάσουν και μάθουν ποιες ακριβώς είναι αυτές οι αξίες του ελληνικού πολιτισμού που επικαλούνται, και πόσο αίμα έχει δώσει γι΄αυτές η Αριστερά  σε όλους τους αγώνες του λαού μας για Εθνική Ανεξαρτησία, Δημοκρατία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s