Ανοιχτή Συντονιστική Επιτροπή Γαλατσίου – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Posted: Μαΐου 20, 2011 by Γεωργία Βαλωμένου in ανοιχτός διάλογος για την παιδεία, κοινοποιήσεις
Ετικέτες: , ,

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ για:

  •  τη μη κατάργηση – συγχώνευση σχολείων
  • την υπεράσπιση της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας

E mail: syntonismossxoleiagal@googlegroups.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΑΛΑΤΣΙ, 04/05/2011

 Στην Συνέλευση της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έγινε απολογισμός της μέχρι τώρα δράσης μας, ο οποίος κρίθηκε θετικός.

  •  Το ζήτημα των συγχωνεύσεων – καταργήσεων των σχολείων μας έχει ανοίξει και συζητείται στο κόσμο της εκπαίδευσης αυτή τη φορά όχι όπως προστάζει το υπουργείο με τους υποκριτικούς διαλόγους του (την μέρα που γίνεται η έναρξη του «διαλόγου» κηρύσσεται και η λήξη του!) αλλά από την σκοπιά των λαϊκών αναγκών.
  • Η συναυλία κατά των καταργήσεων – συγχωνεύσεων των σχολείων στέφτηκε με επιτυχία και συσπείρωσε τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που δήλωσαν «ΠΑΡΩΝ» στο αγώνα μας που μόλις έχει αρχίσει!

Στην Συνέλευση της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ανακοινώθηκε και η στήριξη και η συμμετοχή του σωματείου εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Γ ΕΛΜΕ στις δράσεις μας.

Τέλος, αναγνωρίστηκε η απροκάλυπτη επίθεση σε γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά πρώτα από όλα στα παιδιά μας και αποφασίστηκε ότι ο αγώνας ενάντια στις συγχωνεύσεις – καταργήσεις σχολείων απαιτείται ΤΩΡΑ να γίνει πιο αποφασιστικός και ανένδοτος!

Γι’ αυτό το λόγο καλούμε:

  • Σε συστράτευση όλους τους γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές και σε αγώνα για να καταφέρουμε να ακυρώσουμε τα σχέδια της διάλυσης της δημόσιας και δωρεάν παιδείας, της συγχώνευσης και κατάργησης σχολικών μονάδων, της επέλασης των νόμων της αγοράς και των χορηγών στα σχολεία. Να χτίσουμε ένα ακόμα πιο δυνατό μέτωπο αντίστασης σε κάθε σχολείο!
  • Σε συστράτευση τα ΔΣ Γονέων και Κηδεμόνων (που δεν έχουν ήδη πάρει αποφάσεις συμμετοχής) καθώς και την ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ. Να πάρουν απόφαση στήριξης και συμμετοχής στις συνελεύσεις και στις δράσεις της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
  • ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΓΟΝΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24/05 ΚΑΙ ΩΡΑ 6:30ΜΜ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΛΙΝΑΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!

ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

ΓΟΝΕΙΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ,

Η Γ’ ΕΛΜΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «ΑΘΗΝΑ»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s